сряда, 20 февруари 2008 г.

Байганьо на гост при фашист Янез Янша


Протести срещу фашиският правителство на Словения

България и Словения призоваха властите на Сърбия да продължат процеса на интеграция на страната си с цел бъдещо членство в ЕС, вместо да му обръщат гръб, предаде Франс прес. Вьпрос е: по колко да си продават народьт и интересите на Сервия.

"Сърбите сега трябва да решат дали да гледат към миналото, към историята, или да гледат в бъдещето и европейската перспектива. Надявам се и очаквам от сръбските власти в този деликатен момент те да не подготвят народа си за връщане в миналото", заяви българският министър-председател Сергей Станишев, известен в циялата Европа като шефа на корупцията и на кражбата на Бьлгария, кадето мафите постьпат с геносид на бьлгаркият народ. Този `Бай Ганьо` турбо-неолиберал тьп, тьп,... е бил на среща в Любляна при словенския си колега Янез Янша.

Янша, чиято страна е ротационен председател на ЕС, заяви, че правителството му "твърде вероятно" ще внесе в парламента предложение за признаване на Косово. Това не е чудо, т. к. този господинр фашист по самосьзнанние и тиква на НАТО, знае на кои да служи: американци.
Новата балканска буржоазия, разделия плиячката и се проституира, като рашириява пазарите за сметката на територия на Сьрбия. Това `dejá vu` нарасва напрежение в региона с проява на военна ескалада и конфронтация.