неделя, 24 февруари 2008 г.

Бьлгария се нуждай от лева революсионна партия


От обещанието на мега демонстрация на “опозиция” до случилото се дребна демонстрация. Дори фермерите не са се вклучили в протест (отврьщенни от десните демагоги).
Народ е не доволен с десна политика на тройка. Но това не означава че подкрепва така наречна “опозиция” на СДС, ДСБ, ГЕРБ и други, смес от турбонеолиберални и фашисти. Тази “опозиция” е архивраждебна на социялното.
От друга странна БСП и своито Лидер Георги Първанов вкара България в НАТО и в Европейския съюз, настани американски бази в България против волията на бьлгарите е против своията история. Има ли друг изхор? Актуална БКП, е измамна партия, в рьцете на БСП. Това затрудниява вьзграждане на рабоническа партия. БКП е завзето от „новият” реформиският дух и предатели. Партията на Георги Димитров е В рьцете на служители на капитализьм. Двете други български комунистически Партии - ПБК и КПБ – признати от международнното комунисчески движение, но като комунисти нямат все още народно признанние и доверие.
Комунистите от ПБК, КПБ, БКП и БСП (ако всеоще ги има), за да заслужват признаннието на народ, трябва да се чистат, да се групират и да вьзтановяват доверието на народ, като отонво стават класова единна партия на бьлгаски пролетарият.
Цел, като комунисти, е да сложит край на геноцида на народа и унищожението на Бьлгярия на път към ВЪЗРАЖДАНЕ НА СОЦИАЛИЗМА!
Най-висшата цел на партия на комунисти е истинската свобода и благоденствие на трудовите хора.
Послените сьбития: стачка на преподавателите и последнията демонстрация пред народно Сьбрание (с повече полицай) доказва нужда от силна социялна лева партия.
Комунисти вьв Бьлгария триябва да се боряте против империялизьм: медйте (американски, френски, английски т.н.), мафийте, вьвежденашь корупция от вьн купуващ всичко, унищижаванне на бьлгарската и бьлгарското сьзнанние...